Terenuri de sport #MODERNE, in Sectorul 2!

Terenuri de sport  #MODERNE, in Sectorul 2!

Terenuri de sport #MODERNE, in Sectorul 2!

Sportul si educaţia fizica contribuie în mod esenţial la dezvoltarea fizică armonioasă, menţinerea stării de sănătate la cote optime precum și la întărirea spiritului de echipă și a celui de competiție. De aceea, practicarea sportului de către tineri este o necesitate ale cărei beneficii pe termen scurt, mediu și lung sunt foarte însemnate. Având în vedere faptul că oamenii sunt din ce în ce mai atraşi de activități statice în detrimentul celor care implica sport si mişcare, este necesară implementarea unor măsuri care să contribuie la atragerea populaţiei către activitățile sportive.

De accea, amenajarea unui teren multifuncţional în aer liber,
în condiţii calitative ridicate și care oferă o siguranţă maximă practicanţilor este oportună și prezintă multiple avantaje:
• asigurarea unor condiţii calitative ridicate pentru practicarea baschetului (atât 5 la 5, cât și 3 la 3 Ia un panou – un sport care atrage din ce în ce mai mulţi adepţi)
• adăugarea unui plus de valoare însemnat pentru complexul sportiv prin crearea unui teren multifuncţional în aer liber cu un impact vizual plăcut, în condiţii calitative ridicate, cu o durată de viață mare și cu niște costuri de exploatare foarte reduse.

Până în acest moment, am reușit să schimbăm complet fața terenurilor de sport a 4 unități de învățământ din sectorul 2: Colegiul National „Iulia Hasdeu”, Bucuresti, sector 2Colegiul National Mihai ViteazulColegiul National Spiru Haret BucurestiScoala Centrala (lb. franceza), Bucuresti, sector 2. Cum se poate vedea și în imagini, diferența înainte/după este uriașă. Pentru teren a fost folosită o suprafaţă sintetică modulară, formată din module pătrate cu latura de 30,48 cm și cu înălțimea de 15,8 mm. Fiecare modul are pe fața anterioară picioruşe care asigură suspendarea suprafeţei și distribuirea cât mai uniformă a forţelor de apăsare, sporind confortul și siguranța elevilor.

Feedback-ul din partea elevilor este unul foarte bun, la fel și din partea părinților sau a profesorilor. Când cei de mai sus sunt mulțumiți, știm că am făcut ceea ce trebuie!
Continuăm pe aceeași linie!

Dacă vrei să rămâi la curent cu evenimentele noastre, înscrie-te la Newsletter.

Cuvantul primarului

  • Învățământul românesc are nevoie de noi toți, profesori, părinți și administrație locală. Toți trebuie să punem umărul și sufletul pentru ca învățământul să fie așa cum ni-l dorim. Asigur toate cadrele didactice de tot respectul și considerația mea. Promit elevilor și părinților că rețeaua de învățământ a sectorului 2 va fi inclusa într-un amplu proces care va avea ca rezultat final un sistem educațional la cele mai înalte standarde din punct de vedere al dotărilor și infrastructurii școlare.

Testimonials

  • “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.