Școala Gimnazială nr.145

Despre noi

Scoala noastra a fost inaugurata la 1 septembrie 1970, in cartierul Baicului. Este o cladire cu parter, 2 etaje si ½.In fata scolii avem o peluza, iar in spate un teren de sport.In scoala se afla si 5 grupe de gradinita cu program normal, iar pe strad, nu departe, in alt corp de cladire se afla inca 5 grupe de gradinita cu program prelungit. Biblioteca scolii detine 23 000 de volume, din pacate nu avem post de bibliotecar. In scoala avem 8 laboratoare functionale:biologie, fonetica, informatica, matematica, geografie, ecologie, fizica si chimie.Populatia scolara este formata majoritar din elevi de etnie roma, si in ultimii ani si copii refugiati din tarile care sunt scena unor conflicte armate: Siria, Iraq, Afganistan, Ucraina,Croatia..

Din pacate orizontul cultural al familiilor copiilor nostri este extrem de limitat, multi dintre parinti fiind cu studii primare, someri, sau fara ocupatie, aflati sub protectie sociala. De altfel in Scoala 145 exista si    Birou de Protectie Sociala. De asemenea in scoala se afla la etajul 2  Centrul Municipal de Resurse  si Asistenta Educationala(CMBRAE).

Avem profesori pregatiti, multi dintre ei cu gradul I si titulari.

Stabiliitatea pe post a cadrelor didactice este foarte mare, directorul   fiind titular al scolii din anul 1988, cunoscand astfel in profunzime problemele comunitatii si implicit ale copiilor scolii.

Contact

  • Strada Heliade Între Vii 36, București
  • 021.240.70.36
  • scoalanr145@yahoo.com

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!