Grădiniţa nr. 280

Despre noi

Grădiniţa nr. 280  cu sediul în Bucureşti, Str. Cocostarcului nr.2, sector 2, este o unitate de învăţământ preşcolar ce face parte din instituţiile sistemului Naţional de Invăţământ. Unitatea a fost construită în anul 1977 şi cealalta în anul 2008. Clădirea este dispusă pe amplasament de parter şi etaj.     Corpul nou de cladire are o capacitate de 5  săli de grupă,  fiecare clasă avand baie separată şi dormitor separat. La parterul cladirii se află o sala de sport echipată conform standardelor. Tot in aceasta cladire la etaj functioneaza o sala de festivitati unde prescolarii Gradinitei nr.280 desfăşoară diferite activităţi şi programe artistice. In acest corp nou de cladire, cele cinci grupe sunt de program prelungit.

In corpul vechi de cladire exista doua grupe de program săptămănal care au intrare separată,dormitoare separate, băi separate,clasele avand dubla functionalitate fiind şi săli de mese. Tot in corpul acesta de cladire există şi o grupă de orar normal si trei grupe de orar prelungit. La aceste grupe de orar prelungit clasele au tripla functionalitate.Exista bucătărie propie pe fiecare corp de cladire, cabinet medical, grupuri sanitare, cabinet metodic, cabinet pentru consiliere. Acest cabinet de consiliere se afla in corpul vechi de cladire la etaj.  Tot in corpul vechi de cladire langa cabinetul de consiliere exista si cabinetul destinat ARACIP-ului in vechiul birou al directorului. In corpul vechi de cladire este amplasata si spalatoria unitatii dotata cu mijloace tehnice performante .

 

In ceea ce priveşte istoricul clădirii, aceasta a funcţionat din anul 1977 până în 1996 sub denumirea Gradinita RATB  Pantelimon, apoi i-a fost data denumirea de Gradinita cu program prelungit  nr.280 .

  • Sali de clasa dotate corespunzator

Contact

  • Str. Delfinului, 4, Bucuresti
  • 021.255.02.05
  • gradinita280@yahoo.com

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!