Grădiniţa nr. 234

Despre noi

Gradinita nr. 234 este situata in cartierul Tei , avand in apropiere scolile (Scoala nr.27 si Scoala nr.31 ) precum si gradinite (Gradinita nr.7 ,Gradinita nr.233 si Gradinita nr.135 ).

Gradinita a fost construita in anul 1975 si data in folosinta in acelasi an. In anul 2009 se deschide si corpul B care spre deosebire de corpul  A este prevazut cu dormitoare separate, sali de mese, sala de sport si sala de festivitati .Functioneaza cu 11 grupe dintre care 10 grupe program prelungit si o grupa program normal .

Cu sprijinul Primăriei, al Inspectoratului școlar, al părinților și al sponsorilor am renovat periodic atât exteriorul cât și interiorul grădiniței,

Pentru a ne încadra în prevederile noii Reforme a Învățământului am realizat centrele de interes precum si centrul thematic  conform prevederilor  Curriculumului pentru Educatie Timpurie , îmbunătățind în același timp baza didactico-materială cu mobilier, aparate diverse, materiale didactice, jucării, aparatură audio si aparatura digitala . Colectivul de cadre didactice  este  foarte bine pregatit profesional , la aceasta data avand 18 cadre didactice titulare din 21 de posturi existente , acestea  contribuind alaturi de tot personal gradinitei  la crearea unui mediu sigur ,stimulativ si creativ,in care predomina jocul  ca si forma dominata in copilarie .

Valorile gradinitei noastre sunt : afectiune, calitate, accesibilitate, performanta si responsabilitate, incredere si respect reciproc, spirit liber, spirit critic si contribuim la dezvoltarea  rezilientei.

Alte servicii :cabinet medical,cabinet consiliere psihologica si logopedie .

Contact

  • Bulevardul Ghica Tei 1-5, București
  • 021.242.27.48
  • gradinitazoridezi234@yahoo.com

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!