Grădiniţa nr. 189

Despre noi

Unitatea noastra de invatamant prescolar a luat fiinta in anul 1972, sub patronajul Uzinelor ”23 August”.

O echipa de educatoare, ingrijitoare, bucatari, sub indrumarea unui director, au supravegheat, indrumat si educat generatii de copii, care, la randul lor au incredintat proprii copii echipei unitatii.

Dupa 1989, gradinita a luat o alta infatisare, in sensul ca nevoile si interesele copiilor au stat in centrul preocuparilor echipei de educatoare, au fost consolidate drepturile copiilor, iar parintii au devenit partenerii principali ai educatiei.

In anul 2008, odata cu constructia unui nou corp de cladire, parintii au inscris si mai multi copii, echipa manageriala s-a concentrat pe realizarea obiectivelor educationale, iar rezultatele au fost pe masura.

Promovarea imaginii unitatii noastre in randul comunitatii a fost realizata de copii, parinti, de munca depusa de intreg colectivul gradinitei, ceea ce a reprezentat intelegerea misiunii unitatii de catre toti actorii educationali implicati.

Gradinita are doua corpuri de cladire. In cel vechi micutii au sali cu tripla functionalitate, unde invata, servesc masa si dorm. In corpul nou salile sunt cu unica functionalitate, ceea ce inseamna ca cei mici au dormitoare si sala de mese separate. Pe langa acestea, unitatea mai are si sala de festivitati. Institutia beneficiaza de bucatarie proprie, iar meniul zilnic costa 15 lei. Cele doua cabinete medicale sunt deservite de o asistenta si de un medic care vine o data pe saptamana. Gradinita beneficiaza de supraveghere video pe exterior.

Contact

  • Șoseaua Vergului 12, București
  • 021.255.48.70
  • gradinita_malaxa@yahoo.com

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!