Grădiniţa "Albinuţa"

Despre noi

Gradinita „Albinuta” este amplasata in partea de nord a  Bucurestiului,  in cartierul Floreasca,  in apropierea Scolii nr 10 „Maria Rosetti” si a Liceului Rosetti. Unitatea noastra este vizibila in comunitate nu prin pozitia geografica sau dimensiune, ci prin calitatea activitatilor desfasurate cu copiii si prin personalizarea actiunilor desfasurate. In centrul atentiei tuturor  se afla copilul si nevoile  lui de crestere, socializare si educatie, intrucat misiunea Gradinitei „Albinuta” este aceea de a fi deschisă pentru toţi copiii, indiferent de etnie sau religie.

In ceea ce priveste istoricul cladirii gradinita a functionat permanent ca unitate prescolara cu program prelungit.Inca de la infiintare a venit in intampinarea nevoilor educationale ale copiilor cu o oferta de activitati diversificata. Calitatea, diversitatea şi armonizarea actului educational cu cerintele si nevoile parintilor, comunitatii locale, a societătii, profesionalismul, curajul colectivului de cadre didactice in gasirea altor cai şi modalitati proprii de autoperfecţionare şi implementare a acestora în actul de predare – invatare, gradinita noastra ofera posibilitatea formarii şi instruirii copiilor între 3-6 ani la nivelul unor cerinte de maximă exigenta, astfel incat adaptarea la scoala sa fie un succes.

Gradinita “Albinuta”,  si-a castigat un binemeritat renume,  aducand o contributie pretioasa la formarea copiilor, viitori elevi ai clasei I.

Contact

  • Strada Dinu Lipatti 1, București
  • 021.230.33.77
  • gradinita12albinuta@yahoo.com

Anunturi

Potrivit informatiilor colectate de catre unitatea de invatamant, la nivelul Gradinitei „Albinuta” rata de vaccinare a personalului este de 63,83%, raportat la totalul celor 47 de angajati.