Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida”

Despre noi

La data de 1 septembrie 1948 se înfiinţează Şcoala Profesională Malaxa. În cei peste 69 de ani de existenţă, şcoala a avut mai multe titulaturi: Liceul Industrial pentru Construcţii de Maşini, Grupul Şcolar “23 August”, Grupul Şcolar “ Dimitrie Leonida”, iar din anul 2003 poartă denumirea de Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, conform OMEC nr.3579/22.04.2002.

Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” este o instituție de învățământ care asigură tinerilor din municipiul Bucureşti şi împrejurimi pregătire în domeniul tehnic, de nivel 3, 4 şi 5 european, precum și în domeniul teoretic.

Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” urmărește formarea personalității autonome și creative a elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate, bazată pe cunoștințe de cultură generală și formarea de competențe profesionale, care să le permită elevilor exercitarea unei profesii în domeniul lor de pregătire, continuarea studiilor în învățământul superior sau realizarea propriei afaceri.

Misiunea şcolii  este să  asigure o educaţie de calitate,  în acord cu nevoile comunităţii şi ale tinerilor, în vederea adaptării socio- economice a adolescenţilor de azi, viitori cetăţeni activi, deplin conştienţi de propria valoare şi competitivi pe piaţa muncii locală şi europeană.

  •  Sali de curs si laboratoare dotate corespunzator

Contact

  • Bulevardul Basarabia 47, București
  • 021.324.32.95
    021.324.32.94
  • dimitrie@leonida.ro

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!