Liceul Tehnologic Nikola Tesla

 

 

Suntem o instituție educațională dedicată formării viitorului profesional al tinerilor pasionați de tehnologie, inovație și dezvoltare. Echipa noastră  își propune să ofere o experiență educațională de înaltă calitate, pregătind elevii pentru o lume din ce în ce mai tehnologizată și competitivă.

Ce ne caracterizează:

Programe Educaționale Diversificate:

Oferim o gamă variată de programe educaționale în domeniul tehnic și economic pregătind viitorii specialiști în domenii precum informatică, tehnician în activități economice, comerciant vânzător, electricieni auto, tehnicieni electricieni electroniști auto și electricieni de joasă tensiune,electroniști aparate și echipamente.

Cadre Didactice Calificate și Dedicate: 

Avem o echipă de cadre didactice experimentate și dedicate, cu expertiză vastă în domeniile tehnice și economice care își propun să îi încurajeze și să îi îndrume pe elevi spre excelență.

Echipamente și Laboratoare de Ultimă Generație:

Investim în infrastructură modernă, punând la dispoziție elevilor noștri acces la echipamente de ultimă generație și laboratoare specializate pentru a-și dezvolta abilitățile și competențele practice necesare în domeniul lor de studiu.

Experiențe Practice și Stagii de Calitate:

Ne asigurăm că elevii noștri au oportunități ample de a-și aplica cunoștințele în cadrul unor proiecte practice, stagii de practică și colaborări cu companii de top: BCR, Altex, Selgros, Flanco, SC Alpla Pacckaging România SA, SC Conelectro Service SRL, NHR Agropartners SRL, SC Roadhill Automotive SRL, TIAB SA, etc.

Promovarea Valorilor și Dezvoltarea Personală:

Încurajăm dezvoltarea abilităților sociale, a leadershipului și a spiritului de echipă, pregătindu-i pe elevi pentru provocările viitoare și pentru a contribui pozitiv la societate.

  • Începând cu anul 2004 a fost lansat un plan de modernizare şi renovare al celor 3 clădiri ale şcolii. Acest plan cuprinde atât modernizarea atelierelor școală si a sălii de sport, cât şi renovarea cabinetelor, laboratoarelor și atelierelor școală, a secretariatului şi contabilităţii și dotarea lor cu calculatoare şi conexiunea acestora la Internet prin fibră optică.
  • Până în prezent a fost renovat – modernizat corpul principal A şi dotate toate cabinetele, laboratoarele și atelierele școală cu calculatoare conectate la Internet prin fibră optică. S-a realizat reabilitarea interioara a unei părți din corpul B, unde s-a înființat sala de forță utilizată în cadrul orelor de educaţie fizică.

Contact

  • Șoseaua Pantelimon 25, București
  • 021.252.78.86
  • contact@liceulnikolatesla.ro

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!