Grădiniţa nr. 256

Despre noi

Grădinița Nr. 256 este situată în cartierul Vatra Luminoasă, având în apropiere școli ( Școala gimnazială nr.  46, Școala gimnazială nr. 49 etc.) precum și grădinițe (Grădinița ”Luminița ”, Grădinița ”Clopoțel”, Grădinița ”Castel”)

Grădinița a fost construită între anii 1954-1955 și data în folosință de către Electroaparataj în anul 1956. În anul 2009 se deschide și corpul B, care spre deosebire de corpul A este prevăzut cu dormitoare separate, săli de mese, sală de sport și sală de festivități. Ambele clădiri dispun de cantina proprie. Funcționează cu 10 grupe dintre care 9 grupe program prelungit și o grupă de program normal.

Viziune

Grădinița își propune demersuri educaționale, alături de familie și comunitate, având ca ideal pregătrea viitorului preșcolar pentru o societate aflată în continuă mișcare și transformare.

Fiecare copil care a trecut și va trece pragul instituției noastre, trebuie să devină un cetățean al Europei. Primul pas îl constiutie formarea deprinderilor și atitudinilor necesare unui cetățean și a unui bun locuitor al comunității, fie că aceasta este micro comunitatea școlară, cea locală sau marea comunitate Europeană.

O GRĂDINIȚĂ MODERNĂ, CU EDUCAȚIE DE CALITATE, CE OFERĂ PROGRES ȘI ȘANSE EGALE TUTUROR COPIILOR, O GRĂDINIȚĂ UNDE VALORILE NAȚIONALE SE COMPLETEAZĂ CU CELE EUROPENE.

”Când unui copil I se oferă puțină libertate de acțiune el va spune imediat: ”Vreau și eu să fac asta!”Ajută-mă să fac singur!”. Iar aceste cuvinte le dezvăluie nevoile interioare. Noi ne propunem să-I ajutăm pe copii să devină autonomi, având la bază

Motto: ”Dați-mi un pește și voi mânca azi, învățați-mă să pescuies și voi avea ce mânca o viață întreagă” MIIUNE

  • Clădirea veche (Corpul A) este aproape de finalizarea lucrarilor de reabilitare.
  • În oferta educațională avem Limba Germană
  • Participare la concursuri, simpozioane unde s-au obținut locurile 1,2,3 ȘI MENȚIUNE (artă, cântec, dans)

Contact

  • Strada Maior Atanase Ionescu 25, București
  • 021.250.62.22
  • gradinita256@yahoo.com

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!