Grădiniţa nr. 138

Despre noi

Grădinița nr.138,este amplasată în zona Ștefan cel Mare, cu sediul în str.Tunari nr.52, sector 2 București, în apropierea Școlii nr.24 și Inspectoratului Școlar al Sectorului 2.

Clădirea a fost contruită între anii 1910-1911. Aici au funcționat pe rand , Școala de fete nr.19 Natalia Penozzi, Școala de fete nr.25, Inspectoratul Școlar al Sectorului Agricol Ilfov și din ultimul deceniu al secolului trecut, vechea Grădiniță nr.138.

Grădinița a fost extinsă în anul 2009. Clădirea nouă deține și subsol, unde este blocul alimentar, iar etajul 2 găzduiește o frumoasă sală de festivități.

Grădinița nr.138 are o capacitate de 9 săli de grupă cu dublă funcționalitate, 9 dormitoare, 1 bucătărie,1 spălătorie, cabinet medical cu asistență permanent, izolator, cabinet de logopedie, bibliotecă, oficii și grupuri sanitare.Clădirea este racordata la curent electric, canalizare,retea de gaz (două central termice proprii) și are contract cu firma de salubrizare.

Curțile grădiniței  sunt dotate cu 3 spații de joacă, amenajate modern cu dotări specific vârstei preșcolare și cu foișoare. Ambele clădiri dețin sisteme de supraveghere video, anti efractie și anti incendiu.

Corpul A al unității a beneficiat de lucrări de reabilitare termică si modernizare la cele mai înalte standarde de calitate. Lucrările au fost finalizate în anul 2021 având ca beneficiari principali peste 202 preșcolari.

Grădinița nr.138 are program prelungit, în care copiii desfașoară activități specific vârstei, servesc masa, se bucură de servicii educaționale și activități extrașcolare.Personalul didactic este format dintr-o o echipa de profesionisti cu atestate in domeniu, implicati in programe de dezvoltare profesională. Personalul de ingrijire manifestă interes pentru menținerea curățeniei în unitate și supraveghează cu atenție copiii în timpul tuturor activităților, jocurilor, plimbărilor .  

Unitatea noastra oferă posibilitatea formării și instruirii copiilor cu vârste intre 3-5 ani la nivelul unor cerințe de maximă exigență, astfel încât adaptarea la școală să fie un succes. 

Grădinița nr.138 respecta cu strictețe măsurile igienico-sanitare pentru prevenirea răspandirii virusului Sars-Cov-2.

Contact

  • Strada Tunari 52, București
  • 021.210.63.77
  • gradinita_138@yahoo.com

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!