Grădiniţa nr. 135

PREZENTARE

          Activitatea grădiniței se desfașoară într-un mediu primitor, sigur, în care copilul este înconjurat de căldură, înțelegere, răbdare și dedicație din partea cadrelor didactice. Grădinița și-a format un renume prin calitatea înaltă a actului educațional. Cadrele didactice desfășoară activități de performanță, dând dovadă de profesionalism. 

          La Grădinița Nr. 135 ne bucurăm de un management eficient, dotarea bazei materiale satisfăcând nevoile educatorilor și educabililor. Noi oferim suport de consiliere pentru părinți, desfășurăm proiecte și programe educaționale în parteneriat cu comunitatea locală, dar și cu alte unități de învățământ atât la nivel de municipiu cât si județean, național sau internațional. Grădinița noastră este apreciată atât de părinți cât și de școlile la care copiii își continuă traseul educațional. 

          Unitatea noastră școlară  funcționează cu 8 grupe de preșcolari și anume: 2 grupe mici, 3 grupe mijlocii, 3 grupe mari, fiecare grupă fiind personalizată de către cadrele didactice. Activitățile se desfășoară în sistem tradițional, utilizându-se Metoda proiectelor, respectând  principiile didacticii moderne. Spațiul educațional este amenajat pe centre de interes, preșcolarii având posibilitatea să desfășoare activitățile liber alese acolo unde doresc.

          Spațiile de joacă sunt amenajate cu tartan și utilate cu aparate de joc noi, atractive, specifice vârstei preșcolare.

          Vă așteptăm cu nerăbdare la gradinița noastră, pentru a vă bucura de o educație aleasă!

          Grădinița Nr.135 este locul minunat în care copiii învață  jucându-se!

Contact

  • Strada Maşina de Pâine 61, București
  • 021.242.18.05
  • gradinita135@yahoo.com

Anunturi

Nici un anunț în acest moment. Vă rugam reveniți!