Dăruim speranță pentru performanță în sport

Dăruim speranță pentru performanță în sport

2 martie , 2023

Dăruim speranță pentru performanță în sport

În data de 25.04.2023 dăm startul înscrierilor în cadrul proiectului „Dăruim speranță pentru performanță în sport”. În perioada 25.04.2023-02.05.2023 beneficiarii pot depune documentele necesare la sediul unității de învățământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului la care sunt înscriși pentru voucherul aferent lunii Mai.

Înscrierea se va face lunar la unitatea de învățământ de care aparțineți prin depunerea a doar două documente:

  • Cerere pentru acordarea voucherelor pentru sport, formulată de către elevul major sau de către parinții/reprezentantul legal în cazul elevului minor.
  • Dovada că elevul este înscris/legitimat la una dintre structurile sportive eligible (împreună cu prezența aferentă lunii anterioare).

Documentele enumerate mai sus,  necesare in vederea inscrierii,  se regasesc in unitatile de invatamant.

Lista structurilor sportive afiliate în cadrul cărora pot fi utilizate voucherele pentru sport. (descarcă)

Regulament (descarcă)

Cerere acordare voucher pentru sport (descarcă)

Declaratie pe propria raspundere (descarcă)

HOTĂRÂRE- pentru modificarea și completarea Hotărarii Consilului Local Sector 2 nr. 106/2023 privind implementarea proiectului ,,Dăruim speranță pentru performanță în sport,, la nivelul Sectorului 2 al Municipiului București, prin acordarea unui sprijin financiar sub formă de tichete valorice, pe suport hârtie, denumite vouchere pentru sport, în vederea încurajării și sprijinirii practicării sportului de performanță de către elevi din învățământul preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2. (descarcă)

Structurile sportive interesate de acest proiect se pot afilia în continuare, dacă îndeplinesc criteriile de eligibilitate (cfm. art.4. alin.2 din Regulamentul atașat) , transmițând  o solicitare pe adresa de e-mail afiliati@upromania.ro