„Academia Copiilor Sector 2” ’18-’19

„Academia Copiilor Sector 2” ’18-’19

18 februarie , 2019

„Academia Copiilor Sector 2” ’18-’19

Prezentarea proiectului in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea – Pro TV

Dragi părinţi ,

Vă aducem la cunoştinţă că în şedinţa Consiliului Local din data de 27.09.2018 a fost aprobat proiectul educaţional ” Academia copiilor Sector 2 ”, drept urmare începând de astăzi 01 octombrie 2018 şi până în data de 20 octombrie 2018 veţi putea depune fişa de înscriere pentru opţionalele dorite.

Aceste fişe de înscrieri se vor completa de către părinţi /reprezentanţi legali cu opţiunile dorite si se vor depune în cadrul unităţii de învăţămînt de care aparţineţi.

Vă dorim mult succes pe parcursul întregului an şcolar şi să vă bucuraţi de toate cunoştinţele acumulate la  ”Academia copiilor Sector 2”!

HOTĂRÂRE privind aprobarea şi implementarea programului educaţional ,,ACADEMIA COPIILOR SECTOR 2″

 

Dragi parinti,

Adaugat 18.09.2018 in Sectiunea Programe – Propuse

Va aducem la cunostinta ca institutia noastra a elaborat o propunere de proiect educational: Academia copiilor Sector 2.

Proiectul se adreseaza tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti.

Va rugam sa ne transmiteti punctul dumneavoastra de vedere in ceea ce priveste disciplinele optionale propuse cat si asupra intregului proiect, cu mentiunea ca orice sugestie este binevenita.