Academia copiilor Sector 2

Academia copiilor Sector 2

Academia copiilor Sector 2

Dragi parinti,

Va aducem la cunostinta ca institutia noastra a elaborat o propunere de proiect educational: Academia copiilor Sector 2.

Proiectul se adreseaza tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti.

Va rugam sa ne transmiteti punctul dumneavoastra de vedere in ceea ce priveste disciplinele optionale propuse cat si asupra intregului proiect, cu mentiunea ca orice sugestie este binevenita.

Dacă vrei să rămâi la curent cu evenimentele noastre, înscrie-te la Newsletter.

Cuvantul primarului

  • Învățământul românesc are nevoie de noi toți, profesori, părinți și administrație locală. Toți trebuie să punem umărul și sufletul pentru ca învățământul să fie așa cum ni-l dorim. Asigur toate cadrele didactice de tot respectul și considerația mea. Promit elevilor și părinților că rețeaua de învățământ a sectorului 2 va fi inclusa într-un amplu proces care va avea ca rezultat final un sistem educațional la cele mai înalte standarde din punct de vedere al dotărilor și infrastructurii școlare.

Testimonials

  • “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.